afbeelding1

Agro & Retail Desk

Agro & Retail Desk is een expert bureau dat wil bijdragen aan een gezonde marge voor alle schakels in de tuinbouw keten. Tuinbouwketens (deels) opnieuw inrichten en of verbeteren tot commerciële en doeltreffende samenwerkingverbanden is de core business van Agro & Retail Desk.

Vanuit hun jarenlange ervaring in de gehele tuinbouwketen, van teelt, afzet tot retail, leveren de partners van Agro & Retail Desk hands on begeleiding bij deze commerciële samenwerking. Niet alleen bij het maken van plannen maar ook bij het uitvoeren en verbeteren. Uw plan is het vertrekpunt, commercieel resultaat is ons gezamenlijke doel.

Activiteiten
De activiteiten van Agro & Retail desk bestaan hoofdzakelijk uit:

  1. Tuinbouwketens opnieuw inrichten en of verbeteren. Producenten, service provider en retail worden ieder vanuit hun eigen perspectief samengebracht tot succesvolle, commerciële samenwerkingsverbanden.
  2. Verbetertrajecten voor individuele schakels in de keten.

Bij de uitvoering van bovenstaande activiteiten kunnen diverse werkzaamheden worden verricht, onder andere:

  • marktverkenning en –benadering;
  • opzetten verkooporganisatie;
  • het benaderen van nieuwe klantgroepen of leveranciers;
  • organiseren van innovatie in de keten tot succesvolle producten;
  • verbetertrajecten en veranderingsprocessen;
  • ondersteuning bij het financieren van deze trajecten met subsidie;
  • interim management, hierbij organiseren of veranderen wij het commerciële proces van uw organisatie hands on samen met u.

Op elke vraag vanuit de keten wordt door Agro & Retail Desk een projectplan op maat gemaakt, zodat we u gericht kunnen helpen uw doel te bereiken.

afbeelding2

Voor alle schakels in de tuinbouwketen kan Agro & Retail Desk haar kennis en ervaring inbrengen en haar hands on begeleiding aanbieden. Voor producenten (organisaties), service providers en retailers die meer uit de markt willen halen en gezamenlijk willen opereren in transparante samenwerkingsverbanden en een efficiënte supply chain.

Expertise en ervaring
Agro & Retail Desk heeft in ruime mate expertise in huis op het gebied van de groente-, fruit- en sierteelt. Wij kennen en begrijpen de ins en outs van de tuinbouwbedrijven, hebben ervaring met handel en afzet en zijn gesprekspartner van Europese retailketens. We nemen graag samen met u plaats aan de gesprekstafel wanneer u mogelijkheden ziet om op welke wijze dan ook uw keten of organisatie in versproducten efficiënter te organiseren.

Partners

huub
Huub Welles
T: 06 8381 0281
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
lilian
Lilian Litjens
T: 06 3456 3930
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.